diumenge, 14 de novembre del 2010

Les dones embarassades que no deixen de fumar durant aquest estan reduint la vida dels seus néts.


Un estudi espanyol dona el resultat que, les dones fumadores que no deixen aquesta mala costum durant l’embaràs, no afecta tan sols al fetus, sinó que també pot arribar a afectar al net de la mateixa (futures generacions).
Que el tabac provoque malalties pulmonars està comprovat, però que les provoque a llarg termini en el cos de generacions futures no estava tan clar, i per aquest motiu, diversos hospitals treballen sense descans realitzant un estudi sobre la influencia de la exposició del tabac al llarg de tres generacions.
Els estudis sempre donen la veu d’alarma. Els xiques acabats de nàixer, amb mares o iaies fumadores, son els que donen positiu en aquest anàlisi. Les seues conclusions al estudi conclouen que la taxa d'exposició al tabac durant els embarassos de mare i àvia era el doble en el cas dels nens amb càncer que en els xiquets sans.
El mateix director de la maniobra afirma que moltes de les morts de nens acabats de nàixer es podrien deure a possibles tumors a causa del tabac, i per això mateixa es hora de mirar el tabac com un possible culpable i donar la veu d’alarma.
Per això tots els especialistes insisteixen en què de moment el més urgent és que les famílies amb un xiquet diagnosticat de càncer deixen de fumar urgentment. Un bon ambient ajudarà a la recuperació del mateix. I també, que les mares embarassades fumadores, només enterrar-se de la bona noticia, deixen a un costat el tabac, no tan sols per millorar la seua salut i la del fill, sinó que també la dels seus futurs nets.

Enllaç noticia.

Altres enllaços:
- El fumar durant l'embaràs.
- Deixar de fumar durant l'embaràs(Mètodes).
- Embaràs i Tabac.

Videos:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada