diumenge, 21 de novembre del 2010

EL CALCI ALLARGA LA VIDA


Segons un recent estudi publicat per American Journal of Epidemiology,consumer un poc més de calci amb el menjar prolongaria la vida.
Alguns investigadors van trobar que aquells homes que consumien la major quantitat de calci possible en la dieta tenien fins a un 25% menys probabilitat de morir en la següent dècada.
Aquest estudi es va realitzar a més de 23.000 homes de entre 45 i 79 anys a durant deu anys. Uns 2.354 d’aquests moriren.
Desprès de comparar les dades,van trobar que els que consumien més calci tenien un 25% menys de risc de morir per qualsevol causa,i un 23% menys de morir per malalties cardíaques en comparació als altres.
El grup que més calci consumia tenia un consum de casi 2.000mg per dia. Mentre que els altres la meitat. El consum recomanat per als homes entre 19 i 50 anys es de 1.000mg per dia,i els majors de 50 de 1.200.
En conclusió,el consum que supera el recomanat reduiria la mortalitat per totes les causes. Açò podria ser conseqüència a que ajuda a reduir la pressió arterial,el colesterol i inclús la glucosa en sang.
Les principals fonts del calci alimentari són la llet i el seus derivats,a més els cereals,i també hi ha moltes coses més.

Noticia original

Altres enllaços:

Consumir calci en la infància

Calci a la vellesa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada