dimecres, 24 de novembre del 2010

L'asprina que ens protegirà


Una dosi baixa d'aspirina podria ajudar a prevenir càncer de còlon i recte, diu un estudi. Actualment, l'aspirina s'utilitza àmpliament per a protegir contra versa cerebral i els problemes cardíacs. els investigadors creuen que els seus beneficis superen als riscos, que en dosis tan baixes tendeixen a ser relativament menors, com a hematomes o sagnat nasal. els investigadors creuen que els seus beneficis superen als riscos, que en dosis tan baixes tendeixen a ser relativament menors, com a hematomes o sagnat nasal. Encara que agrega que les persones que tenen risc de càncer colon rectal, inclosos els obesos i aquells amb una història familiar de la malaltia, haurien de considerar el tractament d'aspirina, els pacients han de consultar amb el seu metge abans de consumir el fàrmac. Actualment, l'aspirina s'utilitza àmpliament per protegir contra vessi cerebral i els problemes cardíacs. No obstant això, moltes persones sanes d'edat avançada no la consumeixen a causa dels seus efectes secundaris.
Els científics afirmen en l'estudi, no obstant això, que els beneficis "inclinen la balança" a favor del seu consum.
Existeix un petit benefici en les malalties vasculars i ara sabem que hi ha un gran benefici per a aquest càncer.Encara que agrega que les persones que tenen risc de càncer colorrectal, inclosos els obesos i aquells amb una història familiar de la malaltia, haurien de considerar el tractament d'aspirina, els pacients han de consultar amb el seu metge abans de consumir el fàrmac.Per la seva banda, Mark Flannagan, president executiu de l'organització Beating Bowel Cancer, afirma que aquests resultats "són molt positius" i ha d'estudiar-se la possibilitat d'oferir un tractament d'aspirina juntament amb els programes de detecció del càncer.

Però agrega que "qualsevol persona que estigui considerant prendre aquest medicament deu primer consultar-ho amb el seu metge".









Notícia original

Notícies relacionades:
Reduir els casos de cólon
La aspirina

Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada