dilluns, 22 de novembre del 2010

Fins als set anys sabem compartir

Ens agrada a la gent compartir les nostres coses amb altres persones? Habitualment la gent pensa que els xiquets son les persones que menys comparteixen però aquestos estan molt enganyats amb les seues idees.
Un estudi realitzat a Suïssa a demostrat que els menuts fins als vuit anys comparteixen mes que els mes majors. Aquestos xiquets varen formar part d’un estudi que estava format per tres proves, en les quals els xiquets decidirien si compartien amb els seus companys o s’ho quedaven tot per a ells. Els científics es varen sorprendre amb les reaccions dels xiquets ja que en totes les probes varen compartir la majoria d’aquestos el regal amb els companys. El que açò vol dir es que els menuts són menys egoistes que els majors ja que aquestos no comparteixen res o casi res amb els demés, és a dir, són mes individualistes i no pensen amb la necessitat d’altres persones. Encara que també hi havia xiquets que no compartien però sols era una xicoteta quantitat d’ells.
En conclusió, els xiquets menuts pensen encara que no siguen conscients en les necessitats de altres persones de la seua edat i comparteixen el que tenen ells amb els demes ja que aquestes persones els importen molt ja que son els seus amics.

Noticia original

Noticia relacionada

Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada