dimecres, 3 de novembre del 2010

Demència: res és el que sembla i tot sembla el que no és.



Recents estudis han arribat a la conclusió de que la demència s’ha convertit en una de les malalties més cares que hi ha al món. Cuidar d’un pacient amb qualsevol demència suposa a la família la mateixa quantitat que representa el ú per cent del PIB mundial.

Tot i nombrosos estudis per poder radicar aquesta malaltia, ningun tractament ha impedit frenar l’avanç de la mateixa. D’aquí que la Organització Mundial de la Salut ressalte la importància de trobar-ne solució, ja que afirma que en pocs anys els costos de la cura de malalts amb demència poden incrementar més ràpid que el percentatge de població afectada.

Depenent del país, els costos suposaran un tant per cent o un altre. L’economia del país i els ingressos anuals faran més o menys portadora la malaltia. També s’ha calculat, que el número de pacients anirà en augment a mesura que passen els anys.

Així, els investigadors proposen al Govern un pla de mesura per pal·liar amb aquest problema de salut que en poc temps ha passat a convertir-se en un greu problema social.

Enllaç Noticia


Altres enllaços:

- Informació sobre la demència: consells per a tots aquells que cuiden d'un pacient amb aquesta malaltia.
- La demència senil: Qué hi ha darrere?
- Demència senil.
- Noticia relacionada.


Videos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada