dijous, 4 de novembre del 2010

Llargues mentides?


Set esquelets trobats junt a l'àntic hospital a Londres,pertanyen a malalts de sífilis i el seu descobriment mostraria que la malaltia ja existia abans que Colón descobrira Amèrica.

L'investigador Brian Connel, osteòleg del museu de Londres, els seus treballs es basa en set esquelets trobats, datats per mitjà de la tècnica del Carboni 14; dos cadàvers eren datats d'entre els anys 1200 i 1250; i els altres cinc entre 1250 i 1400.Amb estes dades es demostra que van ser posteriors al descobriment d'América per Colón l'any 1492.

Entre les tèbies i les calaveres, s'ha trobat un crani d'un menor de 10 anys d'edat que va haver d'heretar de sa mare la malaltia, observant-se el seu rostre desfigurat amb profundes marques i lesions en la part esquerra de l'enfront de l'altura del cuiro cabellut, és molt probable que la criatura haja quedat cega i haja patit molt al morir.

Connel declarà al New York Times, “El crani hauria de ser llis i pareix en canvi, un canvi de passatge lunar. Els símptomes (de la sífilis) són evidents”.

El fet que esclatara a Nàpols una epidèmia de sigil·laren l'últim decenni del segle XV, corrobore la idea que Colón i els seus hòmens van portar la infecció. La mobilització d'exèrcits i la ràpida urbanització, van contribuir a l'extensió de la mortal pandèmia.

Aquesta noticia, no és 100% certa, com bé podràs veure al video.

Noticia original

Noticia en altres diaris:
El Periódico
El mundo
ABC
Rian

Webs relacionades:
Sífilis en xiquets
Evolució de l'epidèmia

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada