dijous, 27 de maig del 2021

Per què els xiquets que viuen amb gossos tenen ventaja sobre els altres?


 


Hui en dia, és molt habitual veure a moltes famílies que conviuen amb la companyia de mascotes però sobretot de gossos.Podríem dir que aquesta mascota és la més habitual i comuna per a viure a una casa i per a afirmar-ho, anem a veure quins són els avantatges que comporta el fet que aquest animal visca a casa nostra.

Un grup d’investigadores del departament de Psicologia va crear un projecte amb l’objectiu de comprovar científicament si els xiquets que viuen amb gossos mostren un desenvolupament més avançat que tots aquells xiquets els quals no en tenen.

Aquests joves han pogut avaluar diferents aspectes com l’afecte, la imatge pròpia, la cooperació, la relació social i sobretot com expressen els seus sentiments davant situacions de la vida quotidiana.
A més, amb aquesta investigació s’ha pogut avaluar la capacitat denominada “self-image”, coneguda com a la capacitat de la imatge que té cada xiquet sobre ell mateix i la capacitat d'interacció i de col·laboració.

La conclusió principal de tindre un gos a la nostra casa amb relació amb xiquets menuts és la incrementació del desenvolupament tant emocional com social.


1 comentari:

  1. Aquesta notícia m'ha agradat molt, ja que jo tinc mascotes i crec que es cert el que diu.

    ResponElimina