dijous, 27 de maig del 2021

T'AGRADA TIRAR-TE LA MIGDIADA? UNA EMPRESA BUSCA PROFESSIONALS DEL SECTOR A RAÓ DE 1.200 EUROS AL MES.

Eachnight, és una empresa que busca a professionals per a fer un estudi que consisteix a fer una migdiada diària durant un mes per 1.200 €. En aquest estudi es pretén descobrir els pros i contres de fer migdiada. Les persones que s’oferisquen per a realitzar aquest estudi han de tindre en compte que hauran de realitzar experiments per a comprovar les teories relacionades amb la migdiada.


Cal tindre en compte que les migdiades de diferent durada tenen diferents beneficis, no és el mateix dormir 20 o 30 minuts, que 2 hores. Han d’ajudar a descobrir quina és la duració òptima d’una migdiada per a recuperar-se del cansament, la fatiga o millorar la productivitat i la motivació després d’aquesta.
Els candidats han de participar en una videoconferència abans de la migdiada, i una altra després de cada experiment, en la qual hauran d’explicar la seua experiència i els resultats.

Per a formar part de l’estudi, has de tindre més de 18 anys i desenvolupar-te amb soltesa en l’anglés. Si compleixes els requisits i vols participar, sols hauràs d’omplir un formulari en la pàgina web https://eachnight.com/sleep-studies/get-paid-to-nap/ . Tens fins al 31 de maig per apuntar-te.



LINK ORIGINAL
NOTICIA RELACIONADA 1
NOTICIA RELACIONADA 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada