dimarts, 25 de maig del 2021

Chr. Hansen llança dragees probiòtiques per a la salut dental


L’empresa danesa de bio ciència s’enfonsa en el món de la salut bucal i ens presenta una combinació d’un probiòtic i l'arginina.





Els problemes bucals i les càries afecten a moltes persones per tot el món, i la seua causa és la mala higiene bucal, unida a l’alimentació i l’estil de vida de cada persona. En particular això ocorreix a gran freqüència en llocs com Estats Units i Europa, lligat a la gran quantitat consumició de sucre. La càries és la culpable de formar una capa sobre les dents on es poden adherir bacteris que produeixen àcids, i fan que aquests desfasen les dents al llarg del temps, si açò no es tracta pot arribar a crear infeccions, i fins i tot la caiguda de la dent.

Chr. Hansen és una empresa de biociencia que du oberta des de fa més de 145 anys, i que desenrotlla amb ingredients naturals, medicaments i aliments per a les indústries farmacèutiques i alimentaries amb el propòsit que tots portem una vida neta i sana.

Chr. Hansen presenta una dragea que és dissol en la boca per al manteniment de la salut dental, i s’ha demostrat que aquest probiòtic redueix la quantitat de bacteris que viuen a la boca.


NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2


VIDEO RELACIONAT:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada