dilluns, 31 de maig del 2021

El fred i la barba dels homes, ¿tindran alguna cosa a veure?

 


Com tots sabem l’organisme tant d’una dona com d’un home tenen característiques que ens fan peculiars d’uns als altres.Una possible contestació a aquest argument seria que tots dos són éssers humans i deuen tindre moltes coses semblants però si ens posem a pensar les diferències que hi ha entre els dos sexes no en són poques.

Quan el nostre cos comença a entrar en la fase de la pubertat la cara és la part del cos que més canvia i per tant la que més està a la vista respecte de les altres persones.En el cas del sexe masculí, a mesura que van fer-se gran, comença a eixir pèl a la cara igual que en moltes altres parts del cos.

Existeixen vàries teories que intenten donar una explicació a la presència de borrissol en els homes.Un dels motius molt evident seria tornar uns anys enrere, en concret a la prehistòria.Els homes eren els encarregats de sortir del seu habitatge per a la caça.Tindre borrissol a la cara els aportava avantatges com protegir-los del fred, un dels motius principals, però no l'únic.

A més quan aquesta creixia molt, els protegia també de possibles talls, ja que la cara és la més sensible i freqüent per a rebre impactes en cas de baralles, atacs d’animals o caigudes.

1 comentari: