dimarts, 25 de maig del 2021

Un tatuatge temporal podrà controlar el nostre nivell de sucre a la sang.

 



Com tots sabem, totes aquelles persones que pateixen diabetis, per a poder saber quin és el seu nivell de sucre, s’han de realitzar una punxada al seu dit de forma diària.

Un equip d’investigadors de la Universitat de Califòrnia han pogut descobrir la solució per a poder evitar-ho.Han creat una mena de tatuatge temporal que utilitza un corrent elèctrica suau totalment indolora.Per saber si aquest invent funcionava correctament, un grup format per quatre homes i dues dones van estar durant un termini de temps a un laboratori, alimentant-se de carbohidrats.El tatuatge va mostrar ser tan eficient com el mètode habitual.

Després de la prova, els experts van afirmar que estan realitzant un estudi per a que aquest dispositiu estiga vinculat al Bluetooth del telèfon del pacient, de forma que enviarà el seu nivell de glucosa al seu metge de forma directa.
En el 2002, ja es va fer un invent molt semblant a aquest anomenat GlucoWatch però va ser descartat perquè causava irritació en la pell dels malalts.

Aquest tatuatge té la durada d’un dia complet però els científics estan buscant la solució per a que aquest aparell tinga una duració més llarga en el temps, ja que el seu preu és totalment accessible per a tota mena de persona.


NOTÍCIA ORIGINAL
NOTÍCIA RELACIONADA 1
NOTÍCIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada