dilluns, 24 de maig del 2021

Per què beure aigua pot ser perjudicial?

 


Com tots sabem, l’aigua és un element essencial i únic per a la vida humana, tant per a hidratar-se com per al funcionament del nostre organisme.Si tinguem un poc de curiositat dins del món de la bona alimentació o llegim moltes dietes per a pedre pes, podrem observar que ens aconsellen que beguem 2 litres d’aigua al dia, però realment ens aporta beneficis?

Al 1974, va ser publicat un llibre “Nutrición para una buena salud” escrit per dos nutricionistes importants que deien que el millor per a un adult seria consumir entre 6/8 gots d’aigua al dia.També altres investigacions científiques ens recomanen que ninguna d’aquelles teories és certa, sinó que el més adequat per a nosaltres seria beure el que el nostre cos ens demane.

Òbviament, l’aigua ens aporta molts beneficis però malauradament, l’excés d’aquesta pot provocar una dilució de sodi en la sang, que provoca inflamació del cervell i pulmons i problemes cardíacs. Al concentrar tanta quantitat d’aigua, el nostre cos li costa expulsar l'aigua sobrant i per això el sistema urinari reté molt més líquid del normal.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada