divendres, 28 de maig del 2021

Quants anys podria arribar a la vida humana: la ciència té la resposta



Un equip d’investigació de Moscú ha anunciat recentment els seus resultats sobre una investigació relacionada amb els anys que el ser humà pot aplegar a viure, i la resposta no deixa de ser sorprenent: 150 anys.


L’estudi es basa en estudiar la capacitat de resiliència de les persones, i per a dur-ho a terme es van combinar les mostres de sang dels 544.938 participants amb les dades proporcionades per rellotges intel·ligents d’un altre subconjunt més menut de persones.


L’estudi sosté que a mesura que les persones es fan grans, cada vegada resulta més difícil sostenir el ritme de recuperació de l'estrès. Així, aquest procés s’alenteix a mesura que l’edat avança, i per això l’equip científic que va realitzar l’estudi sosté que si no s’ataca la pèrdua de resiliència, qualsevol intervenció mèdica fracasarà.






Notícia original


Notícia relacionada 1


Notícia relacionada 2






1 comentari:

  1. Em pareix curiós l'edat que els científics pensen que arribarem a viure les persones. Conjuntament amb les repercussions que tindria no començar a cuidar el nostre cos, i els anys de vida que això reduiria.

    ResponElimina