dijous, 27 de maig del 2021

Podríem haver contaminat ja Mart?



S’han trobat restes d’organismes microbians en les sales esterilitzades de la NASA a pesar de que la NASA i el seu grup d’enginyers del Laboratori de Propulsió a Raig van seguir estrictes protocols per tal de no “colar” microorganismes en els equips que envien a l’espai, però resulta impossible crear biomasa cero en les seues sales de creació.


Per tant, analitzant a fons la situació, pot ser que alguns microbis hagen aplegat al Planeta Roig en bones condicions. Açò pot significar una greu alteració en l’equilibri de l’ecosistema de Mart, ja que tal vegada aquests microbis poden eliminar tot rastre de vida si és que hi havia, doncs tot apunta a que ha pogut haver.


Però no tot són males notícies, doncs aquesta contaminació dona ferramentes evolutiva a la ciència. A mesura que la investigació avança, es poden crear protectors solars més potents que poden protegir-nos contra mutacions nocives que deriven en càncer. A més, si algun dia apleguem a xafar Mart, aquests microbis ens ajudaran a sobreviure en el Planeta Roig.






Notícia original


Notícia relacionada 1


Notícia relacionada 2 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada