dijous, 27 de maig del 2021

CARN DE POLLASTRE SINTETICA: EL FUTUR DE L’ALIMENTACIÓ.



El passat mes de Desembre, les autoritats de Singapur van donar el aprovat al llançament de carn sintetica en tot el mon.

Aquesta carn es cultivada en bioreactors i provoca que s’acabe per fi el sacrifici d’animals per l’obtenció de recursos alimentaris, gràcies a les cèl·lules obteses d’animals donants o de bancs de cèl·lules. Per tant, amb aquesta carn “artificial”, s’acabara amb l’extermini dels animals i per tant es podrà disfrutar de la carn sense cap limitació ni impediment del seu consum.

L’empresa Singapurenya que està estrenant aquest procés i obtenint els beneficis corresponents s’anomena Eat Just. Aquesta empresa elabora nuggets amb carn aviar, de les quals aproximadament un 70% són cèl·lules cultivades, i el restant son proteïnes vegetals que aporten la consistencia, el rebossat i les espècies.

Actualment les empreses, que s’estan interessant en aquest ambit son moltes, siguent ja més de 80 empreses que investiguen la creació artificial de carn i que van ser fundades en els dos últims anys. Una empresa de Tel Aviv ha estat servint menús gratuits a la població fins que el govern els permeta la venta d’aquests productes. Per tant, cada volta queda més poc per alimentar-se de carn artificial 



   






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada