dimecres, 26 de maig del 2021

Tractaments milloren fertilitat en parelles

Degut a l'aplicació de tractaments de baixa/alta complexitat en esquemes personalitzats per a pacients, el doctor Eduard J. García De l'Orbe ha aconseguit sobrepassar els 200 embarassos en parelles no fèrtils.

García De l'Orbe, expressa satisfacció al superar la xifra en parelles amb embarassos positius en tan sols dos anys oferint els seus serveis i d'ells 120 positius els ha aconseguits des de la irrupció de la Covid al món.

“El 2020 i actualment, el món ha sigut impactat per la pandèmia, no obstant això, 120 famílies dominicanes han sigut marcades de manera positiva. Hem assistit a les parelles per a complir els seus somnis de família i aconseguir el miracle de la vida, als qui, per motius de força major, no havien concretat un embaràs de manera espontània”, va expressar amb alegria l'especialista.

L'expert en reproducció humana explica que, quan una parella recorre a algun mètode de reproducció assistida, el temps és un factor determinant pel que les parelles no poden ajornar el tractament ja que podria ser desfavorable per al seu èxit. “Malgrat els riscos que presenta la Covid-19, no hi ha evidències que s'infecte al bebé o provoque perjudicis a l'embarassada”, afirma García.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada