dijous, 27 de maig del 2021

La població de 40 a 49 anys començarà a vacunar-se al juny, un mes abans del que es preveu




A Mèxic la població de entre 40 i 49 anys començarà a vacunar-se al voltant de les primeres setmanes del mes de juny, un mes abans del que s'esperava. Mèxic ha rebut ja més de 34 milions i al acabar el mes hauran arribat 6.5 milions més.


18,3 milions de persones han rebut la vacunació, és a dir, el 20% de la població total. Aquest cap de setmana arribaran les primeres dosis de la vacuna AstraZeneca a Mèxic i a Argentina. El president de Mèxic s’ha reunit amb les autoritats sanitaries aquest matí per poder augmentar el nombre de vacunacions.


Als Estat Units es vacunen molts mexicans que es traslladen allí i s’organitzen sessions de vacunació a la frontera entre els dos països. Les persones de més de 60 anys ja han sigut vacunades i està en marxa la vacunació del professorat i dones en procés de gestació. L’objectiu principal és la tornada a les aules el 7 de juny, per això ja s’estan netejant i organitzant les escoles.






1 comentari:

  1. M'ha agradat molt aquesta notícia perquè mon pare forma part del grup de persones que tenen eixa edat i m'ha alegrat saber que el vacunaran abans.

    ResponElimina