dijous, 27 de maig del 2021

Investigadors alemanys troben la causa dels rars però mortals coàguls de AstraZeneca i Janssen




Alguns investigadors alemanys creuen haver trobat les causes dels coàguls produïts a causa de les vacunes AstraZeneca i Janssen per a la Covid-19.

Els investigadors han fet uns estudis que encara no han sigut verificats, però creuen que els coàguls son a causa dels vectors adenovirus, és a dir, virus gelats. Aquests virus arriben al nucli de les cèl·lules, on es produeixen proteïnes. Dites proteïnes poden provocar la coagulació a la sang.


Com a conseqüència, científics dels Estats Units i Europa han interromput l'ús de les vacunes, ja que els coàguls poden resultar letals. Janssen va explicar per correu que estaven investigant i examinant aquest inusual succés i que compartirien els resultats d’aquestes investigacions quan estiguen . En canvi, AstraZeneca no va parlar del problema.


Els investigadors de la Universitat Goethe de Frankfurt van explicar que les vacunes que utilitzen una tecnologia diferent coneguda com a ARN, fan arribar el material genètic al líquid de la cèl·lula, no al seu nucli. Aquests científics suggereixen als fabricants de vacunes modificar aquest problema per evitar els coàguls.






1 comentari:

  1. M'alegre molt de que els investigadors alemanys hagen trobat la causa dels rars però mortals coàguls de AstraZeneca i Janssen.

    ResponElimina