dimecres, 26 de maig del 2021

Canviar el tipus de llet, restringir els cereals i altres trucs per a esquivar l'acne en els adolescents

                                    


L’acne afecta l'aspecte físic dels adolescents i també la seua autoestima. Una deramatologa de l'Hospital Clínic Universitari Verge de la Arrixaca, afirma que l’acne causa l’augment de depressió, ansietat, i inhibició social als adolescents. L’acne afecta a la majoria dels adolescents de entre 15 i 17 anys, encara que pot poder començar a apareixer als 12 anys i pot reduir-se a partir dels 20.


Les causes de l’acne es resumeixen en “factors genètics, hormonals i ambientals”. En quant als genètics, si hi ha antecedents familiars d'acne, els descendents tenen el doble de possibilitats de patir-lo. En quant als ambientals, l'estrès i el consum d'alguns medicaments, junt amb la dieta, poden empitjorar l'acne.


L'empitjorament de l'acne es relaciona amb els hidrats de carboni i les proteïnes.. Cal reduir el consum de lactis i compensar aquesta falta de calci amb llegums i fruits secs. A més cal afegir que es recomana substituir els aliments refinats per integrals, incorporar fruites, verdures i llegums i evitar cereals i dolços.

 

NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2




1 comentari:

  1. M'ha agradat molt aquesta notícia perquè la meua cosina xicoteta té un problema d'acne i així puc aconsellar-la.

    ResponElimina