diumenge, 29 de març del 2015

Les escombraries flota a les platges de Badalona.

Les pluges i el vent d'aquest cap de setmana han deixat alguna cosa més que aigua a les platges de Badalona . La línia de costa d'aquesta ciutat va llevar ahir coberta d'escombraries procedent del mar. Es tractava , segons Daniel Gràcia, regidor de l'àrea de Via Pública , d'objectes com " tovalloletes , cel·lulosa i envasos " .

Gràcia opina que la baixa intensitat de les pluges al municipi no explica l'acumulació de residus . El responsable municipal creu que aquesta es deu al mal funcionament d'un col·lector d'aigües de la depuradora del Besòs , que " no donaria l'abast" i expulsaria aigua bruta al mar.

No és la primera vegada que s'amunteguen deixalles a la costa de Badalona .
" Portem uns estius en què ha hagut objectes sòlids a nivell de la costa "  explica Sigfrido Ramos.
 " Ho estem parlant en el ple municipal i buscant una solució al problema . Hem traslladat aquesta queixa a l'AMB en diverses ocasions . Mai hem rebut una resposta que aquests problemes hi hagi " , sosté el regidor .




Noticia relacionada
Noticia relacionada

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Molt bona notícia Maria, has tractat un tema molt interessant al que deuríem de posar fi, ja que les platges estiguen brutes no és bo. El deixe un enllaç on s'explica diverses discussions que han tingut els veïns de Badalona i Marató.(http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=33415)

    ResponElimina
  3. Molt bona notícia Maria, has tractat un tema molt interessant al que deuríem de posar fi, ja que les platges estiguen brutes no és bo. El deixe un enllaç on s'explica diverses discussions que han tingut els veïns de Badalona i Marató.(http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=33415)

    ResponElimina