dijous, 12 de març del 2015

La producció d'origen eòlic al febrer 2015 se situa en el primer lloc


L'Observatori de l'Electricitat es febrer de 2015 de WWF mostra un augment molt considerable en les emissions totals de CO2. Darrere la reunió del passat 4 de Març del Cim per a les interconnexions energètiques en la qual es va debatre la prioritat d'aquestes per aconseguir un mercat interior de l'energia plenament operatiu i interconnectat crucial per a la Unió Europea de l'Energia, igual que per als projectes d'infraestructures energètiques.
WWF va analitzar les conclusions a les que van arribar en la passada reunió a principis de març, en la qual es va remarcar l'importància de proporcionar recursos a llarg termini. WWF lamenta que les inversions no es dirigeixin al desenvolupament a gran escala de les energies renovables.
Segons Raquel García Montsó, Tècnic d'energia del Programa de Canvi Climàtic de WWF Espanya: ‘La creación de un mercado interior de la energía en la nueva Unión Energética Europea requiere la conjunción de varios factores: adecuadas capacidades de reserva, reducción de los costes de descarbonización en el mix energético, favorecer la integración de las energías renovables y contribuir al compromiso europeo de, al menos, el 27% de cuota de consumo de renovables, y de al menos, el 40% de reducción de emisiones de CO2 para 2030, respecto a 1990. En este sentido, se espera que en la COP21 que se celebrará en París se alcance un acuerdo favorable para España, Francia y Portugal”
El balanç elèctric peninsular del mes de Febrer al 2015 mostra una cobertura de la demanda del 26.5%  d'energia eòlica. En relació a la producció d'energìa d'origen renovable, segons REE un total de 10.508 GWh, suposa un 42.7% respecte a la generació total.

Noticia original 

Noticies relacionades
El Solar Impulse da su primer salto
Las eólicas prevén construir más de 25 nuevos parques a partir de 2017

Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada