dimarts, 24 de març del 2015

Un ancestre dels cocodrils fou un dels majors depredadors  d'América del Nort.

Un avantpassat crocodiliorecién descobert va poder ocupar un dels principals nínxols de depredació a Amèrica del Nord abans que els dinosaures començaren a poblar el continent . El Carnufex carolinensis , o " Carnisser de Carolina " , era un cocodrilomorfo d'uns tres metres ( 9 peus ) de llarg que caminava sobre les seves potes del darrere en terra ferma i que probablement caçava habitants més petits dels ecosistemes de Carolina del Nord, com ara rèptils cuirassats i parents evolutius primerencs dels mamífers.

Uns paleontòlegs de la Universitat Estatal de Carolina del Nord als Estats Units i el Museu de Ciències Naturals de Carolina del Nord van obtenir parts del crani , la columna i una extremitat anterior d'un Carnufex , gràcies a excavacions realitzades en un jaciment paleontològic a Carolina del Nord .

 Va ser complicat visualitzar l'aspecte del crani real quan tenia vida. Els investigadors, per a tindre una imatge mes completa, van escanejar els ossos individualment i despres van crear un model tridimensional.

[Img #26234]

Noticia original
Noticia relacionada
Noticia relacionada

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada