dimarts, 24 de març del 2015

La placenta on vas créixer et va poder cambiar la vida
La borsa on passem nou mesos abans de veure la llum és una gran desconeguda per a la ciència. Quan neix un nadó, normalment, la placenta es rebutja. No obstant això, l'òrgan que ha estat la primera llar del fetus, i que probable ment marcarà la seva salut per sempre, queda desaprofita per a la investigació mèdica.

El pes del nadó ha estat una de les mesures més utilitzades per treure conclusions sobre la vida intrauterina. David Barker, de la Universitat de Southampton (Regne Unit), va ser el primer a observar la relació entre la vida prenatal i les futures patologies: les persones que naixien amb baix pes tenien més predis posició a desenvolupa malalties coronàries.


La placenta es un área de investigación poco entendida y aún subestimada, pero es muy cool”, exclama Rutherford con su acento estadounidense. Y, antes de terminar la entrevista, recuerda la anécdota del actor de Hollywood que, según la prensa, en un acto de canibalismo paternal se comió la bolsa donde se había gestado su hija Suri: “Tom Cruise ha hecho mucho daño a la reputación de la placenta”, bromea
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada