diumenge, 1 de març del 2015

L'eroció de les platga de Blanes

L'alcalde de Blanes va explicar alguns dels acords assolits per a evitar o frenar la constant perdua de sorra a les seues platges. La primera proposta va ser posar mes roques i l'altra mesura consisteix en la instalació de grans sacs de sorra al limit de la platja.

Aquests sacs s'ubicarien davant dels càmpings perquè "servís com una paret natural perquè l'aigua no pogués esquerdar els terrenys dels càmpings, va relatar l'alcalde. La intenció és que l'aigua, quan faça el seu recorregut acabe colpejant els sacs evitant l'erosió.

Segons el batlle, aquesta mesura els sembla correcta i pretenen que es poti a terme, almenys una valoració econòmica el més exacta possíble, abans del Nadal. Aquesta idea ja s'ha dut a terme a altres platges, açó ajudarà a tenir en compte quina empresa cal contractar.

Els avantatges que aquesta mesura ens dona són més be provisionals per a l'hivern, ja que a l'estiu podren ser retirats, la raò es que a pesar de seguir treballant en una solució definitiva, que sembla no apareixer, aquestes poden mesures ens poden ajudar a guanyar temps.

Noticia original:

Noticies ralacionades:
   Sacs contra les ones
   Noticia 2

Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada