dilluns, 9 de març del 2015

Més de 4000 vols cancel·lats per la forta tempesta hivernal als EUA


Una forta tempesta hivernal que s'ha estès des de Texas fins al sud de Nova Anglaterra  ha provocat la cancel·lació de més de 4000 vols a l'est del país nord-americà. Els aeroports de Dallas, Washington, Filadèlfia i Nova York eren els més afectats per les males condicions del clima.
En la mateixa jornada, un avió de l'aerolínia nord-americana Delta Air Lines, amb 125 passatgers i cinc tripulants a bord, va sortir de la pista d'aterratge a l'aeroport La Guàrdia de Nova York enmig d'una forta neveda, fet que va alguns ferits.

Les autoritats nord-americanes han informat a més, de cancel·lacions d'activitats en centenars de districtes escolars i oficines governamentals en el Districte de Columbia, Nova Jersey, Carolina del Sud i Tennessee (est). El governador de Kentucky, degut a açò, ha declarat l'estat d'emergència.

Experts de metereologia dels EUA han informat de que l'estat de Kentucky ha quedat cobert de neu. En zones com la ciutat de Radcliff s'han registrat fins a 41 centímetres de neu, mentre que en parts d'Arkansas, Illinois, Indiana i Ohio s'han registrat fins a 28 centímetres de neu, d'acord al servei de meteorologia.

La tempesta ha provocat fortes pluges a les zones costaneres de l'Atlàntic i Nova Anglaterra.


Noticies relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada