diumenge, 22 de març del 2015

Conquerim el cervell? 

El reconegut neruobiòleg espanyol Rafael Yuste, investigador i catedràtic, va apostar per un projecte per a desarrollar noves tècniques amb les que registrar totes les activitats de les neurones del circuit del cervell. 

BRAIN  Recerca del cervell a través de l'avanç de neurotecnologías innovadores, així es com s'anomena aquest projecte.  El qual consisteix en dibuixar un mapa del cervell cada vegada més detallat.Es una copia   del projecte del genoma humà, però en lloc d'estar enfocat a la seqüenciació de gens, es centra en el desenvolupament de tècniques per mapejar l'activitat cerebral.
El cervell es apasionat i la clau mestra de moltes enfermetats. El cervell es tridimensional per això hem de reinventar la microscòpia, per veure simultàniament el que passa en el cervell. 
Tots volen investigar sobre el cervell i saber més coses sobre aquest. El projecte ens ha ensenyat per exemple el funcionament de les neurones individualment. 

Es el començament però es tenen bones previsions sobre aquest projecte. Podria previndrer enfermetats i descobrir quin es el problema a partir dels símptomes 


3 comentaris:

  1. Em pareix una notícia molt interesant i que podría donar molt bons resultats.

    ResponElimina
  2. És una noticia que m'ha agradat molt per aprendre sobre aquest projecte que presentes, i l'informació de Rafael Yauste es molt bona també.Gràcies.

    ResponElimina
  3. Una noticia que podria donar molts avanços en linvestigació del cervell

    ResponElimina