diumenge, 29 de març del 2015

Avió estavellat.

Airbus A320 de Germanwings es va estavellar a 'Los Alpes' amb 150 persones a bord, roman a França. També els treballs per identificar les víctimes. Ja s'han aïllat 78 ADN diferents, segons ha informat aquest diumenge el fiscal en cap. Cada tarda, les mostres són enviades a París on es centralitzarà la identificació dels 150 morts. Només es podrà aconseguir amb certesa quan es comparin els ADN recollits amb els dels seus familiars. A aquests últims ja se li han pres les mostres a Alemanya, França i Espanya.

Sols s'hi pot accedir al lloc on passà la catàstrofe a peu o amb un helicòpter. Sengos han dit, estan intentant obrir un camí per als cotxes de muntanya, els 4x4.

Segons Patrick Touron, director adjunt de l'Institut d'Investigació Criminal de la Gendarmeria Nacional, els efectes personals, les dentadures i fins i tot les empremtes dactilars són suficients per identificar els cadàvers al 90% de les ocasions. En aquest cas, donada la violència de l'impacte de l'avió contra el massís francès, només l'ADN pot determinar amb exactitud la identitat de cada víctima.

L'accident fou a causa del copilot, Andreas Lubitz, l'home que suposadament va estavellar l'aeronau voluntàriament. Pels mitjans de comunicació informaren que no estava en condicions de pilotar. Una psiquiatra privada, li va donar la baixa el dia d'abans, però ell no la va entregar. L'aeronau va començar a descendre per a estavellar-se quan el pilot va eixir un moment de la cabina. El copilot, Lubiz, es va tancar i no va deixar entrar al pilot. L'avió va començar a descendre, mentre el pilot pegava colps desconsoladament a la porta de la cabina, sense cap èxit.
Noticia relacionada
Youtube avió
Link original 



2 comentaris: