dimarts, 15 de desembre del 2009

Despessa desmesurada de CO2

A la pròxima cima a Copenhage per al clima, assistiran un total de 45.000 persones, les quals generaran durant el viatge i la estància un total de 46.200 tones de CO2, segons han informat les dades recollides pel país amfitrió: Dinamarca.



Persones qualificades de més de 200 països, reunides a la conferència que es celebra entre en 7 i el 18 ed desembre contribueixen al calfament global amb els vols realitzats fins la capital danesa.
Aquesta quantitat podria omplir 10.000 piscines olímpiques, i és la mateixa que produeixen 2.3000 nord-americans cada any o 600.000 etíops.
Els esforços realitzats pel govern danès és inútil ja que la conferència produirà 5.700 tones i les 40.500 restants provenen dels vols. Aquestes dades van ser calculades per la consultoria de Deloitte i per la UNFCCC respectivament. Les altes emissions es deuen a que és la major de les últimes assemblees realitzades.
L’allotjament representa un 23% de les emissions de gasos efecte hivernacle i el 77% restant prové de les activitats realitzades dins del centre de conferències, ha afirmat Belslev.
Degut a l’alt nombre d’assistents s’han agut d’instal·lar edificis temporals, els quals es calfen amb calentadors d’oli, així que és aquesta la zona que més energia consumeix.
Els investigadors pensen que el 60% dels participants utilitzaran el transport públic .
Finalment Balslev ha afirmat que la major part de l’energia utilitzada prové de les centrals elèctriques que utilitzen carbó.

Noticia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada