dissabte, 5 de desembre del 2009

Polítiques de reciclatge del paper


Quasi la meitat dels directius europeus (un 47%) no està familiaritzat amb les polítiques de reciclat de paper que porten a terme les seues empreses, segons es desprèn d'un estudi de Ricoh en el qual s'assegura que la majoria de les companyies "està perdent oportunitats de millorar l'eficiència".

Així, el 32 per cent dels directius afirma que els seus empleats "no segueixen una norma fixa" pel que fa a la impressió a dues cares, i només un 18 per cent conta amb una política d'aquest tipus en tota l'empresa.

També diríem que els executius europeus "subestimen l'efecte positiu" que pot tenir una estratègia de reducció de costos en els objectius de sostenibilitat, que només porten a terme un 39 per cent de les empreses.

Per països, Ricoh ha elaborat un ránking en aquest sentit, liderat per França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Espanya i Regne Unit. De totes maneres, cap d'ells obté una puntuació superior al 50 per cent pel que fa a la màxima puntuació possible.

Segons Tom Wagland, un dels membres del Grup de Gestió Ambiental de Ricoh Europe, la sostenibilitat és un punt molt important en l'agenda de les empreses, i a pesar que els documents són una part fonamental de les operacions empresarials diàries, encara existeix una falta de conscienciació sobre la funció que pot ocupar el control documental a l'hora d'assolir eficiències mediambientals i també empresarials. Les empreses han d'actuar ara adoptant una sèrie de mesures senzilles per a millorar la gestió i el control dels fluxos de treball documentals.


Font d’informació: http://www.ecoticias.com/residuos-reciclaje/20201/2009/11/30/MEdio-ambiente-energias-renovables-verdes-sostenibles-Politicas-de-reciclado-de-papel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada