dimarts, 20 d’octubre del 2009

Qué els preocupa a les embarassades del nou virus gripal H1N1?



Hem puc vacunar contra l'agrip A? és una de les principals qüestions que una embarassada fa a un especialista per protegir la vida d'un nou ésser.

La contestació a aquesta pregunta no resulta massa dificultosa, ja que la grip A, com anuncien els especialistes, és un grip normal amb uns síntomes un poc molests, però no massa greus.

En algunes circumstàncies normals, si la febre no es massa alta sols el recomanen un paracetamol, però quan la febre ja resulta ser més dificultosa es recomanable anar a consulta.En un principi tot allò de la grip A era una alarma social i totes aquelles informacions donades han sigut contradictòries, per això quan preguntaves als metges, no sabien com respondret i la gent sols es guiava per aquells fullets informatius de prevenció.
Per vore totes aquelles respostes que fan les embarassades es va fer una enquesta sobre el pensaments de cada una, ja que una deia que era millor permanèixer en casa fins que tot es calmara un poc. Per l'altra part, la grip A no era ninguna alarma social ja que es poden mantindre informats i segurs sobre el virus fins que notaren alguns simptomes extranys.
Segons el president de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria, les embarassades a aquestes époques de l'any solen preocupar-se per no agarrar ningún tipus de virus, per això es segur vacunar-se contra la grip estacional, però a l'hora de vacunar-se contra la grip A no és del tot segur fins que estiga aprovada, aleshores serà impossible fer-ho.

Com ja tots sabem per previndre la grip és bo tindre unes mesures de seguretat.Segons la ginecòloga de l'Hospital de Guadalajara, el fetus no tindrà ningún risc mentres la mare no pateisca ningun tipus de patología añadida, però si naix i es contagia, aleshores deuen de separar-lo de la mare per prevenció.

Moltes d'aquestes afirmacions són negades per especialistes ja que els recients nascuts tenen anticossos de les seues mares.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada