dijous, 1 d’octubre del 2009

El canvi climàtic deixara sense aliments a més de 25 milions de xiquets

L'Institut Internacional d'Investigació sobre Politiques Alimentaries ens ha advertit que en les pròximes cuatre décades, 25 milions de xiquets patiràn fam, degut als pocs aliments que s'obtindran per l'augment de temperatures.
Està clar, que aquest problema, es pot solucionar si la societat ajudara econòmicament a tots aquells que treballen al camp. Així, podrien millorar les seues terres i obtindre més quantitat d'aliment.


L'any passat, l'augment del preu dels aliments, va provocar nombroses revoltes de tota la gent afectada, està clar, que dels païssos més pobres, ja que no poden fer front a eixos gastos.

Tot açò, va provocar un gran debat, i l'ONU es va reunir per intentar trobar-hi una solució. Els líders de la G-20 van acordar donar una quantitat d'euros per a combatre la fam als països del tercer món, que a més a més tenen una economia desastrosa, hi ha una sequera que no els deixa ni regar les seues propies collites: conseqüència del canvi climàtic.



Per una banda, els països rics també sofreixen la "crisi" i el canvi climàtic però no amb la mateixa intensitat que els païssos pobres. Si les coses, continuen aixì, no ens espera res bo, però sobretot serà molt més dificil que aquestos països que no disposen de recursos, vexen alguna solució.

Mentrestant, els delegats dels diferents països intenten trobar solució, fent conferències, campanyes...
Però està molt clar, què la solució està a l'abast de tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada