dimecres, 28 d’octubre del 2009

La microdermoabració estimula la regeneració de la pell

Fins ara s’havia pensat que el rejoveniment facial es devia a l’eliminació de la capa externa de la pell, però també es deu a que estimula la producció de col·lagen.

Una de les tècniques més demandades per al rejoveniment facial és la microdermoabració, junt amb el peeling i el làser, per a pells madures, amb acné, arrugues, marques, despigmentació i altres senyals d’envelliment de la pell. En aquesta tècnica s´utilitza un aparell (rodillo) amb microcristalls(òxid d´alumini, diamant...) que erosiona capa a capa i millora l´aspecte de la pell.

Un nou estudi publicat en “Archives of Dermatology” confirma que el procediment és efectiu a l´hora de promore la producció de col·lagen i millorar l’aparença de la pell sobretot en partícules grosses.

Aquest estudi va ser realitzat per Darius Karimipour i el seu equip de científics de la Universitat de Michigan (Estats Units). Van fer que 40 adults entre 50-83 es feren la microdermoabració amb puntes de diamant (uns amb partícules més grosses i els altres més fines).

Hui en dia aquesta tècnica s´utilitza molt però realment el que més apliquem és el làser perquè sols penetra de forma fraccionada, és a dir, en petites zones micoscòpiques d´un diàmetre diminut que farà possible que un nou teixit ocupe el lloc del teixit envellit.

Notícia original

-Noticies relacionades:
-Vídeo relacionat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada