dilluns, 30 de gener del 2017

Un allau atrapa a 30 persones en un hotel en Itàlia



Un devessall de neu ha engolit durant la nit del dimecres 18 de gener al dijous 19 un hotel balneari situat en la localitat italiana de Farindola, a la regió de Abruzzo, sepultant en el seu interior a una trentena de persones sota tones de neu i enderrocs. La regió ha sofert els terratrèmols que aquest dimecres sacsejaven el centre d'Itàlia, que semblen haver desencadenat l'allau.

De moment, s'han recuperat tres cossos, els serveis de rescat han localitzat un quart cadàver, encara que encara no han aconseguit arribar fins a ell, es tem que hi hagi més víctimes, ja que al moment del devessall hi havia almenys 27 persones a l'hotel. Més de 20 hores després del succés, tan sol dues persones han estat rescatades amb vida. S'assegura que de moment no hi ha senyals dels desapareguts, als quals es busca amb l'ajuda de gossos. Actualment s'han rescatat 10 supervivents



L'hotel està situat en el massís del Gran Sasso, a uns 1.300 metres d'altura en la serralada dels Apenins, on es han desplaçat equips de rescat de bombers i del Socors Alpí.






                                                                          
                                                                           L'hotel abans de l’allau

Noticia original

Noticia relacionada

Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada