dijous, 26 de gener del 2017

El guepardo 'corre' cap a la seua extinció

L'animal terrestre més ràpid del món, el guepardo, corre cap a la vora de l'extinció llevat que s'adopte una acció urgent de conservació a gran escala. Un estudi dirigit per la Societat Zoológica de Londres (ZSL), Panthera i la Societat de Conservació de Vida Silvestre (WCS), revela que només 7.100 guepardos romanen a tot el món

El guepardo ha sigut expulsat del 91% del seu rang històric. Lespoblacions de guepardos asiàtics han sigut les més afectada. Els autors de l'estudi demanen que el guepardo siga reclasificado en la Llista Roja d'espècies amenaçades de la UICN.

Sarah Durant, autora principal i Cap de Projecte per al Programa de Conservació a Distància del Guepardo, va dir: "Donada la naturalesa reservada del guepardo, ha sigut difícil reunir informació sobre l'espècie, que revela una perillosa situació. Els nostres resultats mostren que els grans requeriments d'espai per al guepardo, juntament amb la complexa gamma d'amenaces que enfronta l'espècie en la naturalesa, significa que és probable que siga molt més vulnerables a l'extinció”



noticia original

Noticia relacionada 1

Video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada