diumenge, 29 de gener del 2017

AMB QUE SOMIEN ELS GATS I ALTRES ANIMALS?


El cervell necessita somiar, independenment que siga el d’una persona humana com el d’un animal. La seva urgència i necessitat per a fer-ho es tan forta que el cervell busca un buit en qualsevol lloc.

Un experiment ens mostra que si li enseñes menjar a les rates antes de dormir aquestes es passaran la nit somiant com conseguir-la. Però per a no provocar problemes, el cervell es desconecta del cos durant el somni, perquè de no ser així tindriem problemes pitjors que els de sonambulisme. No obstant, un altre estudi ens diu que els felins pateixen una enfermetat que els provoca dificultats per a fer eixa desconexió entre el cos i el cervell, i es passen la nit caminant o quedant-se mirant determinats llocs; es a dir, fent activitats paregudes a les que fan diariament.

En definitiva, el món dels somnis continua siguent un misteri per als humans, alguns antropòlegs pensen que somiar està en les rails de la conciència ja que ens ubica en un lloc emocionalment destacat i en un espai social concret.



Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2

Notícia original


Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada