dissabte, 28 de gener del 2017

Així "arrasa" la societat de consum amb la biodiversitat del planeta.

Els humans som el principal problema de l'extinció dels animals i comencem a prendre consciència. Un dels factors és la sobreexplotació de recursos naturals.
S'han publicat alguns articles que mostren la pèrdua contínua d'espècies. A EEUU per exemple participen massivament en la desforestació del centre d'Amèrica.
Els articles que apareixen al Nature Ecology & Evolution expliquen que el principal problema està vinculat en el comerç internacional, ja que les principals espècies en perill es troben en els països més consumidors.

A la península Ibèrica en concret el linx es troba en perill d'extinció per l'agricultura.
El problema és que els humans extraguem energia d'una manera il.limitada i açò està produint la sexta extinció massiva del nostre planeta.

Resultat d'imatges de extincio animalsEl secretari de l'organització conservacionista WWF, crítica que una de les coses que més afecten és la producció d'aliments de manera exagerada. També explica que la petjada ecològica no para de créixer i és molt difícil fer que les persones tinguen un consum responsable, quan part de les collites se'n van al fem. Com a solució proposa examinar les zones on més perill té la biodiversitat i que les empreses ho tinguen en compte. I per altra banda proposa que les empreses informe'n clarament sobre la procedència dels seus productes perquè els consumidors puguen elegir el que compren i puguen ajudar la biodiversitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada