dissabte, 21 de gener del 2017

Troben més de 80 dofins morts en les costes de Florida






Des de el Parc Nacional de Everglades en Florida han informat que més de 80 dofins han mort en la costa aquest passat cap de setmana , el que se suposa que és el major encallament d'aquests mamífers en la costa des de 1989. La Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica (NOAA) diu que es tracta de menys 82 dofins orques falses anomenada Pseudorca crassidens , o en angles false killer whales anomenats així pel seu paregut a les orques.

Es van encontrar morts 72 i 10 van haver de ser sacrificats pels veterinaris pel seu mal estat de salut i per estalviar el sofriment als pobres animals . Els experts afirmen que van morir a causa de quedar atrapats en aigües poc profundes . Un equip de rescat van intentar salvar a alguns d'aquestos animals portant los a aigües més profundes però no van tenir èxit afirma Mase coordinador de la Xarxa de Mamífers Marins del Surest de la NOAA.

Les orques falses són el quart dofí més gran del món , amb un mida de 4'5 a 6 metres d'ample , tenen un pes de 680 Kilos aproximadament i tenen una vida de 60 anys . Els experts estan investigant per a determinar la causa de les morts utilitza'n proves fetes en les autòpsies.

NOTICIA ORIGINAL


NOTICIA SIMILAR 1

NOTICIA SIMILAR 2










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada