diumenge, 29 de gener del 2017

El borinot una espècie en perill d'extinció als EUA

El bombus affinis és, una espècie d'abella que viu al continent estadounidense i és la primera espècie d'aquesta família. A Hawaii podem trobar set espècies d'aquest tipus d'abella. Aquest tipus s'ha reduït fins a un 87% al Nord del continent americà.

El Servei de Pesca i Vida Silvestre ha vist com l'hàbitat d'aquesta abella s'ha anat degradant cada vegada més, ja siga per l'agricultura intensiva, les malalties, els pesticides o fins i tot pot ser problema del canvi climàtic.



Fins als anys 90, aquest tipus d'abella és reconeguda per les d'una color òxid que presenta al seu cos, on només era comú en aquest tipus d'abella que es trobava a 28 estats i a Columbia. En l'actualitat només es poden trobar en algunes poblacions de 13 estats estadounidense.
El director d'aquest servei nomenat abans, va explicar que el paper que tenen aquestes abelles i altres insectes que són pol·linitzadors és molt important. A més a més, va afegir que són com xicotetes parts del mecanisme que sostén al nostre món, i sense aquests insectes molts parcs, boscos i la natura en general no seria possible que existiren.


La conclusió que va traure el director va ser que la prioritat de les autoritats és actuar tan aviat com es pugui per a prevenir l'extinció del borinot.



Noticia original
Noticia relacionada 1
Noticia relacionada 2
Video relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada