dijous, 12 de gener del 2017

Les persones que viuen prop del tràfic tenen un 7% més de risc de sofrir demència .



Un estudi senyala als contaminants dels cotxes com a possibles culpables.



El tall de tràfic en Madrid per l'alta pol·lució va haver-hi d'activar el protocol de contaminació que sols podien circular vehicles amb matrícula par o impar depenguen del dia , en la M30 la velocitat es va limitar en 70 km/h i a més en no es podia estacionar en el centre de Madrid . Un nou estudi científic diu que viure prop d'una carretera prou transitada te el risc de sofrí demència.


L'Organització Mundial de la Salut espera 135 milions de casos de demència per a 2050. La contaminació dels cotxes podria ser la primera ser una de les moltes causes d'aquesta epidemia global . L'investigador Hong Chen de la agència de salut publica d'Ontario , afirma que la província mes poblada es Canada . Les investigacions que ha realitzat diuen que els ciutadans que viuen a menys de 50 m amb tràfic presenta més risc de sofrir demència que els que viuen a 300m.


L'equip de Chen no ha detectat ninguna altra enfermetat relacio amb el tràfic .No podem descartar la possibilitat que el soroll produït puga explicar parcialment la associació entre la exposició del tràfic i la demència en Ontario.




NOTÍCIA ORIGINAL


NOTÍCIA RELACIONADA 1


NOTÍCIA RELACIONADA 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada