dimarts, 31 de gener del 2017



La grip a França


França es troba en un estat crític a causa d'un virus de tipus A, H3N2 molt perillos per las pacients fràgils, especialment als majors de 65 anys que és a qui mes esta afectant. Es trata d'un virus cosí germà d'un altre que va apareixer fa dos anys al mateix territori francés i va causar moltes morts, aproximadament 2,9 millones de persones van ser afectades.

El virus no ataca directament las pulmons com ho feia el d'abans, pero porta complicacións en la gent major, com infeccions o insuficiencies cardíaques, respiratòries o diabètiques.

Els hospitals de França no estas ben condicionas per a aquesta situació, ja que cada día arriben molts contagiats i alguns han tingut que esperar 24h per a ser atesos pels metges o tindre un llit on descansar. Uno de cada sis hospitals de França està saturat. Els metges aseguren que apuesta grip va a portar moltes conseqüències.

Les vacunes pareixen no ser molt eficaces per a aquest virus. En una recidència de 120 persones, 70 van estar contagiades i 13 van morir, les quals 6 estaven vacunades. Es ministeri francés va obrir una investigació per a aquest las excepcional, però la ministra asegura que les pacients i l'assistència médica no es vacuna lo suficient.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada