divendres, 20 de gener del 2017

Les llegums ajuden a pedrer pes

                          Les llegums ajuden a perdre pes



Segons un estudi, menjar una porció al dia, concretament 130 grams de pèsols, cigrons, o llenties podria ajudar a reduir el pes fins 0,34 kilograms.

A pesar dels seus coneguts beneficis per a la salut, poca gent inclou regularment aquest aliment en la seua dieta.



Per a pedrer pes no és necessari sotmetre’s a dietes excessives o intervencions quirúrgiques, ja que poden resultar perjudicials donant lloc a una recuperació de pes provocada, per la fam o els desitjos.

Els llegums també poden suposar una solució ja que,són capaços de reduir la sensació de sacietat en un 31 per cent, lo que elimina la necessitat de ingerir més aliments i, por tant, redueix las possibilitats de augmentar el pes corporal.

Altre benefici que poden aportar fa referència al colesterol “roïn” ja que, redueix la substància en un 5 per cent, lo que disminueix les probabilitats de patir una enfermetat cardiovascular.En conclusió, “a pesar de que la pèrdua de pes és xicoteta els resultats diuen que simplement incloent llegums en la dieta pot ajudar a perdre pes i, el més important impedir guanyar de nou kilograms després de perdre’ls".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada