dijous, 2 de febrer del 2012

Més del 80% dels càncers estan relacionats amb els estils de vida.


Mes del 80% dels càncers son provocats per el estil i ritme de vida que portem,pero aquestos factors son fàcils de convatir-los segons diu:el Dr.. Antonio Brugarolas, Director de la Plataforma de Oncologia del Hospital USP San Jaime, també se sap cert que un 5% dels càncers son per genètica,un 10% per agents tòxics m'entres que el 80% o 90 % es per el ritme de vida que portem...De fet si una persona visquera amb la naturalesa junt de les ciutats i de les pol·lucions aquesta tindrà menys probabilitats de patir-ne,pero pot ser mancaria de altres infermetats.
Les factors mes freqüents podrien ser :
-La exposició a la radiació solar: ja que son mol frequens els càncers de pell per la sobre exposició als rajos ultra violats.
-Fum:Causat per el carbó,el petroli,la gasolina...
-Pol·lució: Produït mes que res per els vehicles,i els fums que llancen les fabriques.
-Tabac: El fum del cigarret.
-El menjar:la carn recrema a la parilla,les creïlles fregides...
-Consum de alcohol.

Ja que el càncer s'origina per que hi ha una alteració en la regeneració de les cel.lules i en el seu mecanisme de control i per aixo afecten mols factors.

NOTICIA ORIGINAL :

Links :
-http://es.wikipedia.org/wiki/C%C3%A1ncer
-http://www.webmd.com/cancer/default.htm
Video :

1 comentari:

  1. Aquesta noticia ma paregut interesant ja que no tenia molta idea de com podiem agafar cancer i mai aguera pensat que més d'un 80% poguera ser per el ritme de vida que portem, per eixa mateixa raó e buscat un poc més d'informació sobre aquest tema: http://www.youtube.com/watch?v=OVssvEZy6vI

    ResponElimina