diumenge, 19 de febrer del 2012

Un antic remei herbal xinès pot ajudar a combatre alguns dels efectes nocius de la intoxicació etílica

Un nou estudi dirigit per el professor Richard W. Olsen i la doctora Jing Liang, del departament de farmacologia mèdica i molecular de la Universitat de Califòrnia en Los Ángeles (UCLA), ha demostrat la capacitat inhibidora dels efectes del alcoholisme a través d’un antic remei herbal xinès.

Aquest remei consistia en una
substància, la dihidromiricetina present en plantes com la Hovenia.

L’estudi es realitzà amb l’aplicació de la dihidromiricetina en rates, el qual va demostrar que aquesta substància contrarestava els efectes de l’alcohol sobretot en òrgans com el cervell.

La dihidromiricetina funciona com a inhibidor dels receptors GABBA que es troben al cervell. Aquests receptors junt amb l’alcohol afavoreixen la lenta activitat de les cèl•lules cerebrals i de les neurones, impedint així la comunicació entre aquestes.

Aquesta substància ha sigut un pas important cap a la reducció de símptomes de la intoxicació per alcohol, del correcte funcionament del cervell davant d’un consum d’alcohol i de la reducció de l’addicció a aquest, amb la qual posteriorment es podran fabricar tractaments terapèutics basats en el antic remei xinès, sense tindre efectes secundaris sobre les persones.


Notícies relacionades:



Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada