dimecres, 8 de febrer del 2012

Electrodes d’alta presició per combatre els sintomes del parkinson.


L’electroestimulació cerebral s’ha mostrat com una terapia eficaç, en pacients amb parkinson. Aquest tractament es eficaç degut a que es du aterme en una xicoteta zona del cerbell.
Gracies al TAC, aquesta cirugía en més presissa i menys duradera. Les persones amb parkinson tenen el subtálamo es troba hiperactivat, casa que provoca el bloqueig de la capacitat motora. Aquesta terapia transmitís electrodes que normalitzen l’activitat eléctrica i milloren la movilitat del pacient.
El subtálamo es molt petit, per aixo cal actuar amb una alta precisió. En l’hospital valenciá La Fe intervenen al pacient dins d’un equip TAC, que permitix obtindre millor imatges per a realitzar la intervenció.
Aquest hospital, és l’unic que ha practicat aquesta terapia a Espanya, i amb els pacients en que s’ha realitzat s’han vist millores i progresos.
Però aquesta practica sols es aplicable a persones amb una determinada edat, amb una bona salut. Normalment solen ser persones que tenen problemes amb la medicació i patixen altibaixos en el control dels seus moviments.

·Noticia original

·Noticies relacionades :
- Electrodes per al parkinson


Video :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada