dijous, 2 de febrer del 2012

Mèxic patenta la 1a vacuna contra la heroïna.



Amb aquesta vacuna , el govern Mexicà preten rehabilitar als pacients addictes a aquesta substància, ja que bloqueja per complet la necessitat de  consumir-la.
El estudia d’aquesta vacuna es troba en un nivell molt avançat i encara que de moment és un producte molt car estan intentant buscar altres alternatives per a abaratir el seu cost.
Dins de un temps es podria arribar fins i tot a començar a provar la eficàcia contra altres addiccions ; com per exemple el tabac o la cocaïna.
Segons la directora del INP Elena Medina Mora, “ la vacuna no serà la solució a les addiccions, és una de les formes de enfrentar el problema, sobretot en el camp del tractament” “S’espera que al vacunar-la baixe la intensitat de consumir droga ja que la dosi bloqueja la part de plaer. Evidentment, requereix que el usuari vulga deixar de consumir i tinga un altre tipus de suport  psicoterapèutic”, adverteix.

Notcia original

http://www.telecinco.es/informativos/Gobierno-mexicano-patenta-primera-heroina_0_1
noticies relacionades:
_ Mèxic patenta la primera vacuna contra la heroïna
-experts en drogues  desenvolupen  vacunes contra l’ addicció al tabac , cocaïna i a la marihuana

video:


2 comentaris:

  1. Em pareix un avantatge molt interesenat. Perque molta gent mor per sobredosis i ademes es un vici que costa molt de deixar.
    Espere que el preu baixe per a que la gent puga conseguir deixar aquest mal habit.

    ResponElimina
  2. He trobat un video relacionat amb aquest tema.
    http://www.youtube.com/watch?v=SU4QnAJ81Ws

    ResponElimina