dimecres, 1 de febrer del 2012

Descubreixen una variació genética que protegeix el parkinson

Els askenazíes  tenen una variació genética que potegeix el parkinson i es analitzada per l' Univiersitat Tel Aviv, per avore si es pot translladar de alguna manera a farmacs.
El parkinson en un transtorn del moviment que afecta més, a les persones majors de 65 anys d'edat. Els investigadors diuen que tot i que la influència de les variants sobre el risc és mes xicoteta, donada la naturalesa d'aportació tardana del parkinson, qualsevol variació que queda retrasada  la enfermetat és més important. A més hi ha evidencies que el parkinson està fluid per multiples factors genètics que interacciones per desencadenar la malaltia.
Aquesta qualitat reduiex la possibilitat de pateixer l'enfermetat.
Els investigadors del departament de genètica d'aquesta universitat arrivaren a una conclusió que en una de cada 70 d'aquestes perones hi ha més d'una varietat genètica més potent encara que neutralitza quasi per complet la possibilitat d'enfermar-se.
Avi Or- Ortguer dui aixi '' les persones que tenen aquesta variació tenen el 90 per cen menys de possibilitat de patir parkinson''.
Despres d'haver recollit tota aqueta informació els investigadors esperen un futur en el cual pugue detectar elements genètics que siga una defensa efectiva amb aquesta i altres enfermetats que afecta al cervell.

Noticia original

Noticies relacionades
-enfermetats contra el parkinson
-altres variacions genetiques

Videos



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada