dijous, 2 de febrer del 2012

Quirón Màlaga i Unicaja Bàsquet, units contra el càncer.

Conscienciar els ciutadans per la prevenció és l'eix central de la II Setmana de Prevenció del càncer que organitza el centre hospitalari.


Els jugadors del club EJ Rowland i Kristaps Valters es van acostar ahir a l'hospital per convidar els pacients al partit d'Eurolliga que es disputarà avui Málaga, febrer de 2012 .



"Per la prevenció, per una vida saludable i per l'esport". Amb aquest lema, Hospital Quirón Màlaga celebra aquest any la II Setmana de Prevenció del càncer i ho fa de la mà d'Unicaja Bàsquet. Els jugadors del club EJ Rowland i Kristaps Valters es van acostar ahir a l'hospital per convidar els pacients del centre al partit del Top16 de l'Eurolliga davant el Montepaschi Siena, que es disputarà avui al Palau dels Esports Martín Carpena, en un gest que passa per convidar els ciutadans a adquirir hàbits de vida saludables, per descobrir que "l'esport és vida" i per triar la prevenció. Perquè segons dades de l'OMS (Organització Mundial de la Salut), gairebé el 50% dels càncers es poden curar si són diagnosticats a temps, és a dir, subratllen la necessitat de prevenir i d'acudir a especialistes que puguin detectar els tumors més freqüents gràcies a estudis analítics o d'imatge adequats.
A més, amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer, que se celebra el dissabte 4 de febrer, Unicaja dedicarà el partit contra l'Obradoiro CAB que disputarà diumenge que ve (12:30 hores) a totes les persones que lluiten contra aquesta malaltia, amb el lema "Unicaja Bàsquet i Hospital Quirón units contra el càncer".

Noticia original:

Noticies relacionades:
-Descobreixen una substància que frena el creixement del càncer

- Èxit de participació en el I Torneig femení de pàdel a Mas Passamaner en favor de la Lliga



Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada