dimecres, 1 de febrer del 2012

Xiquet embarasat del seu germà.


En Kazajistán, al hospital Infantil Chinkent vàren diagnosticar, inicialment, un quiste a un xiquet anomenat Mourat Zhanaidarov.

Al realitzar varies intervencions van descobrir que del que en realitat es tractava era del feto mort del seu germa besó.

Els doctors explicaren que el 'quiste' en realitat era el feto del seu germà que a pesar de ser una sustància viva, s'alimentava de la sang del xiquet, i que s'havía començat a desarrollar, començant a tindre pèl, ungles i òssos, mentre el xiquet permaneixía al ventre de la seva mare.

Es creu que de haver arribat a gestarse normal, hagueren naixcut units. A més, si haguera seguit dins d'ell, li haguera pogut provocar la mort.

Els doctors contàren que no podien explicar aquest fenòmen, i surgiren varios factors que pogueren haver influit, com la malnutrició de la mare.

Noticia original.

Noticies relacionades:
http://www.bebesymas.com/noticias/nace-bebe-con-el-feto-de-su-hermano-dentro
http://drcalderonpediatra.blogspot.com/2009/09/nina-lleva-su-hermano-dentro-del.html

Video:

1 comentari:

  1. Estava llegint algunes noticies per vore quina era la que més m'interessava quan vaig trobar aquesta que em va deixar de pedra, i vaig començar a llegir,encuriosit. De les notícies més impressionants i espectaculars que he llegit! He estat mirant alguns videos relacionats i he trobat un molt interessant:
    http://www.youtube.com/watch?v=jE1kq58drxg
    Aquesta mena de "malaltia" es diu "Fetus in fetu".

    ResponElimina