dilluns, 13 de febrer del 2012

Naix un altre bebè que salvarà al seu germà després d’una selecció genètica


Antonio pare, amb 28 anys i la seua dona Melania amb 27 anys, de Churriana de la Vega (Granada). Estan plens d’alegria perquè han tingut una filla i a més aquesta podrà salvar al seu germà que des de ja fa tres anys que li han diagnosticat aplàsia severa, que causa l’eliminació que generen la sang en la medul•la òssea.
Ara, ha nascut Estrella, el segon bebè nascut després d’una selecció genètica per a salvar al seu germà, Antonio. Aquesta xiqueta ha nascut en perfectes condicions i s’està a la espera que el transplantament siga un èxit, diu l’equip de la Unidad de Gestión Clínica de Genética, Reproducción y Medicina Fetal
Aquesta tècnica tracta d’implantar a la mare, després de la selecció genètica, embrions compatibles amb les de l’altre fill per a que el futur xiquet/a puga aportar cèl•lules mare en les que intentar curar l’infermetat.
Al 2008, aquesta unitat també va aconseguir que el seu fill nasquera lliure d’una infermetat hereditària i amb idèntic perfil de histocompatibilitat (HLA) mitjançant un transplantament de cordó umbilical.
Ara els pares afirmen que estan sofrint molt, i que desitgen veure als fills portant una vida normal.

Noticies relacionades:


Vídeo relacionat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada