dijous, 16 de febrer del 2012

MÉS DEL 80% DELS TREBALLADORS PATIRAN LUMBÀLGIA

A la universitat San Juan de Dios s’ha realitzat un llibre on es recopilen nous mètodes per a la medicina laboral i que tant els estudiants de fisioteràpia com els de medicina hauran de tenir en conter.

El llibre recull noves tècniques que ajuden a conèixer millor l’evolució i la fisioteràpia. També em dona distints punts de vista sobre nous sistemes de valoracions biomèdiques per a tenir major informació a l’hora de prendre decisions. Aquestes tècniques són efectives si abans es te un historial clínic del pacient per a poder ser valorat correctament. Aquest llibre revela que un estudi realitzat a persones treballadores poden patir lumbàlgia, un 80% aproximadament. Degut a aquestes noves tècniques biomèdiques, es realitzaran proves per a valorar l’estructura de la columna i així poder evitar nous problemes.

En aquest document apart de tractar les valoracions, es tracten altres temes com la capacitat articular i la força de la columna cervical, les patologies musculesquelètiques en el treball i valoracions funcionals dinamomètrica electrònica entre altres patologies provocades pel rendiment laboral.

-Noticia Original

-Noticia Relacionada:

Lumbàlgia i lumbociatàlgia tractades amb magnetoteràpia: excel · lents resultats en el tractament del dolor lumbar i la inflamació

-Vidio relacionat:

1 comentari:

  1. Pensó que és normal que el percentatge de persones que sofrirà lumbalgia siga alt, doncs cada cop fem menys deport i ens pasem més temps davant la televisió, davant l'ordinador,... i la majoria d'aquest temps que permaneixem asseguts ho fem de manera incorrecta.

    ResponElimina